Livrare gratuită la comenzi peste 200 lei!   5% reducere la comenzi peste 1500 lei!

Coșul meu

Am compilat mai jos pentru dumneavoastră o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la clienți. Vă rugăm să consultați această listă dacă aveți orice nelămurire, iar în cazul în care nu găsiți întrebarea dumneavoastră în această listă, nu ezitați să ne contactați folosind oricare din metodele afișate pe pagina de contact.

Comenzi

Cum plătesc?

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
    Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
    – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
    – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Care sunte detaliile pentru plata prin transfer bancar?

Taxele de livrare pentru toate comenzile sunt de 20 de lei (inclusiv TVA). Pentru comenzile mai mari de 300 de lei, livrarea este gratuită. Taxele de livrare includ costul procesării, ambalării, cât și costurile poștale.

Livrare

Voi fi anunțat înainte de livrare?

Înainte de livrare veți fi anunțat telefonic sau prin email că produsele dumneavoastră au fost predate firmei de curierat. Curierul vă va contacta în ziua livrării pentru a stabili detaliile de predare către dumneavoastră.

Cât dureaza livrarea?

De obicei comenzile sunt expediate a doua zi lucrătoare de la data plas[rii comenzii pe site, iar durata medie de transport este de 3 zile. În cazul în care un produs nu se află pe stoc în depozitul nostru, onorarea comenzilor poate dura cu până la 2 zile mai mult.

Care sunt taxele de livrare?

Taxele de livrare pentru toate comenzile sunt de 20 de lei (inclusiv TVA). Pentru comenzile mai mari de 300 de lei, livrarea este gratuită. Taxele de livrare includ costul procesării, ambalării, cât și costurile poștale.

Generale

Pot să comand accesorii sau piese pentru produse?

Comercializăm accesorii și unele piese doar pentru produsele care se mai află pe linia de fabricație. Dacă aveți nevoie de accesorii sau piese pentru un produs, vă rugăm să ne contactați și să ne furnizați codul produsului și piesele sau accesoriile dorite. În urma acestui mesaj vă vom informa în legătură cu disponibilitatea și prețul acestora.

Pot cere sfaturi înainte să cumpăr?

Desigur! Vă stăm oricând la dispoziție prin metodele afișate pe pagina de contact sau prin intermediul suportului online, în timpul programului.