Lampa UV bactericida cu Ozon pentru sterilizarea incintelor și suprafețelor 38W

299,00 lei

SKU: 2817 Categorie:

  Livrare în 24-28 ore
  Returnare în 14 zile lucrătoare
  Garanție minim 2 ani

Descriere

Lampa UV bactericida cu Ozon 38W

Arma perfectă împotriva COVID-19!

Lampa bactericidă este un tip special de lampă care generează lumină cu raze ultraviolete (UVC). Această lumină UV cu unde de scurtă frecvență afectează cuplarea bazelor ADN, ceea ce conduce la formarea unor dimere pirimidine și la inactivarea bacteriilor, virușilor și protozoarelor. Lampa UVC degajă ozon, care este un gaz toxic instabil, cu un miros puternic, cu proprietăți oxidative foarte puternice, care poate înlătura mirosul neplăcut și poate igieniza locurile cu acces dificil ale echipamentului dumneavoastră, în vederea garantării procentului necesar, de peste 99.9%, de distrugere a bacteriilor, virușilor și mucegaiurilor. Datorita lămpii puternice cu cuarț, de 38 W UVC, vor fi acoperiți eficient până la 60 metri pătrați. Se poate atinge o sterilizare de 360°. Este perfectă de utilizat la interior, cum ar fi: acasă, în restaurante, spitale, cabinete medicale, școli, etc.

Lampa cu dubla sterilizare, UVC și Ozon, are putere 38W și este soluția perfectă pentru dezinfectarea completă a aerului și a suprafetelor din încăperi. Având un unghi de acțiune de 360 grade, va putea acoperi suprafețe de pana la 60mp.

Tubul Quartz UVC cu lungime de undă 253.5nm sterilizează și dezinfectează 99% din agenți patogeni bacterieni, inclusiv stafilococ, salmonella, viruși, acarieni, mucegaiuri, dar și noul coronavirus.

Difuzarea Ozonului în aer ofera avantajul de a ajunge în toata incăperea, ucigand bacteriile și îndepartănd mirosurile, iar razele UVC acționează în linie dreaptă, având un efect puternic de sterilizare. Ozonul are un miros particular ce necesită o buna ventilare a incintelor după utilizarea lămpii.

Lampa UV bactericida cu Ozon 38W este ideală pentru sterilizarea și dezinfectarea aerului în:

 • cabinete medicale
 • cabinete stomatologice
 • saloane cosmetice și frizerii
 • săli de operație
 • săli de tratament
 • farmacii
 • restaurante și baruri
 • orice alte încăperi unde este necesară sterilizarea aerului

Lampa poate fi controlata prin intermediul telecomenzii.
Pe telecomanda se afla 4 butoane: butonul de pornire /oprire (on/off) si trei butoane pentru setarea timpului de functionare: 15 min, 30 min si 60 min. In pachet, pe langa telecomanda, se gaseste si o baterie alcalina.

Recomandari de utilizare Lampa UV bactericida cu Ozon

LAMPA DE DEZINFECŢIE DEGAJĂ UVC ŞI OZON. ÎN TIMPUL FUNCŢIONĂRII LĂMPII, E RECOMANDAT CA ÎN ÎNCĂPERE SĂ NU FIE OAMENI SAU ANIMALE. NU PRIVIŢI DIRECT ÎN LAMPĂ. DUPĂ FINALIZAREA STERILIZĂRII, ESTE RECOMANDAT SĂ AERISIŢI ÎNCĂPEREA TIMP DE 20-30 MINUTE. LAMPA DEGAJĂ OZON, IAR EXPUNEREA INTENSĂ LA ACEST GAZ ESTE NOCIVĂ.

Frecventa si timpii de utilizare:
Lampa poate fi folosita o data sau de doua ori pe saptamana, iar timpul de functionare variaza in functie de suprafata incaperilor care urmeaza a fi sterizate / dezinfectate.

 • Pentru incaperi cu suprafete de 15 mp se recomanda un timp functionare 15 min.
 • Pentru incaperi cu suprafete de 30 mp se recomanda un timp functionare 30 min.
 • Pentru incaperi cu suprafete de 60 mp se recomanda un timp functionare 60 min.

Informații suplimentare

Voltaj

Putere

38W

Clasa de energie

Rata IP

Certificări

,

Culoare corp

Material

Durata de viață

Garanție

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa UV bactericida cu Ozon pentru sterilizarea incintelor și suprafețelor 38W”

lampa uvc bactericida ozon 38w 1
Lampa UV bactericida cu Ozon pentru sterilizarea incintelor și suprafețelor 38W
299,00 lei