Spoturi Incastrabile

Spoturi Incastrabile

Aveti un tavan fals si vreti sa montati lumini in el? Aveti o sala de nunti iar sursele de iluminat va lipsesc? Ati montat in casa rigips si vreti sa puneti lumina? Toate aceste probleme sunt rezolvate cu ajutorul spoturilor incastrabile cu LED-uri. Acese spoturi se pot monta foarte usor in pereti falsi pentru a crea o lumina ambientala placuta pentru baruri sau cafenele. Proprietarii de magazine care au produse expuse in rafturi sau in vitrine se pot folosi de aceste spoturi incastrabile pentru a pune in evidenta marfa lor. Se pot crea diferite zone de iluminat in bijuterii, in magazine de moda, sau chiar la simplele rafturi de alimente. 

Sortare după:
Produse pe pagină:

Sursa Dimabila 15W

P..

53.01RON

Sursa Dimabila 22W

A..

62.12RON

Sursa Dimabila 8W

A..

44.45RON

CARCASA ALBA 1xAR111

B..

28.38RON

CARCASA ALBA 2xAR111

B..

42.84RON

CARCASA ALBA 3xAR111

B..

57.83RON
Afişare 1 - 15 din 165 (11 pagini)

Banda cu LED - Recomandari folositoare:

Banda cu LED este categoria de produse cu cele mai multe aplicatii de iluminat. Pentru a face o alegere in cunostinta de cauza trebuie sa retineti cateva lucruri esentiale despre aceasta:

LED-ul folosit pentru crearea benzii
Numarul ledurilor pe banda si orientarea acestora
Culoarea luminii
Gradul de protectie sau IP
Tensiunea la care se alimenteaza banda
Variatorul de intensitate luminoasa


1. LED-ul folosit pentru crearea benzii

In functie de modelul exact al ledului putem stii intensitatea luminoasa si consumul acestuia. Daca ledul este mai mare, consumul si intensitatea luminoasa sunt mai mari. Cel mai mic consum il au benzile cu ledul tip 3528 cu marimea de 3.5mm x 2.8mm. Tipul de banda led 5050 RGB poate crea jocuri de lumini iar cel mai puternic este modelul led 5630 cu dimensiunile de 5.6mm x 3.0 mm.

2. Numarul ledurilor pe banda si orientarea acestora

Ca si modelul ledului, numarul acestora determina tot intensitatea luminoasa si consumul, de unde un numar mai mare de leduri per metru creaza o intensitate mai mare luminoasa.

LED-urile sunt aranjate pe banda, astfel încat directia luminii este perpendiculara sau directa pe directia de montaj.

3. Culoarea luminii

Benzile cu LED-uri pot avea o singura culoare sau o multitudine de culori in cazul celor RGB. Acestea pot lumina alb, rosu, albastru sau orice culoare doriti. Numai benzile RGB pot ilumina într-o varietate de culori, cu ajutorul unui controler. Jocurile de culori sunt in functie de tipul de controler utilizat.

4. Gradul de protectie sau IP

In practica curenta, codul IP are urmatoarea forma: IPXX. Prima cifra caracteristica dupa IP reprezinta gradul de protectie impotriva corpurilor solide straine iar a doua cifra caracteristica dupa IP reprezinta gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Fara protectie împotriva umiditătii sunt cele cu gradul IP20, cu protectie impotriva umiditatii sunt cele cu gradul IP65 iar submersibile sunt cele cu gradul IP67.

5. Tensiunea de alimentare

Banda LED poate fi alimentata direct la 220V sau la 12V, printr-un transformator. Transformatorul este ales în functie de tipul de banda folosita. De exemplu, este nevoie de un  transformator de minim 50W pentru 10m banda 3528 la 3.6W.

6 .Variatorul de intensitate luminoasa

Utilizarea variatiei de intensitate luminoasa la benzile cu leduri se realizeaza cu ajutorul dimmerelor. Pentru banda RGB pot fi folosite controlere programate sau controlere controlate la distanta prin telecomanda sau smarthphone.