Termeni si conditii de utilizare

Magazinul ledonline.ro este intretinut si administrat de S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. Proprietarul site-ului este S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. ledonline.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

LEGATURI

S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al site-ului ledonline.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea led-online.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ledonline.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspunde pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele ledonline.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv,S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai este disponibil in oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L., dar nu si alte despagubiri. S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. de la acest client. Dupa livrarea si acceptarea produselor, societatii S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in niciun fel.

GRESELI DE TIPARIRE

S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

CONDITII LEGALE

Magazinul ledonline.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

PROMOTII SI CONCURSURI

S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostiinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje folosind posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Costurile de expediere sunt incluse in pretul coletului si pot suferi fluctuatii in functie de tarifele curierului care livreaza coletul. S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus, va puteti adresa imediat societatii.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul in care, la livrare se constata o defectiune a produsului, produsul va fi trimis inapoi insotit de o descriere in scris a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului.

SERVICE

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Clauza de denuntare unilaterala a contractului se prezinta sub forma "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Aceasta se aplica in cazul in care cumparatorul este persoana fizica si expedierea s-a facut printr-o companie de curierat. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o compensatie pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE PRET SI PRODUS

S.C. SHOWMINE LED INSTALL S.R.L. isi rezerva oricand dreptul de a modifica fara a anunta in prealabil oricare dintre preturile produselor, precum si de a elimina unele produse, de a le inlocui sau de a introduce altele noi.